Altijd binnen 24 uur een reactie

Fotonen Therapie

 

Vitaal en gezond  door activatie van lichaamscellen 

 

Wat is fotonentherapie?  

Fotonentherapie behandelt het lichaam met een lage intensiteit infrarood laserlicht dat de werking van de lichaamscellen stimuleert. Fotonentherapie is gebaseerd op kennis over biofotonen en de effecten van infrarood laserlicht in cellen.  

 

Optimaal werkende cellen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid  

Gezonde cellen zijn de bron van alles: gezondheid, fysieke en mentale prestaties, sociaal-emotioneel welzijn, regeneratie, langzame veroudering en lang leven. Ons lichaam is opgebouwd uit zo’n 80 biljard cellen. Elke cel houdt zichzelf in leven door algemene functies, zoals de opname van zuurstof en voedingsstoffen, afbraak en opbouw van stoffen, communicatie met andere cellen, afweer, zelfherstel en celdeling. Hiervoor voert elke cel per seconde 100 duizend biochemische processen uit en worden tegelijkertijd 10 miljoen lichaamscellen vervangen door nieuwe cellen.  

Elke cel heeft ook specifieke functies die in dienst staan van een optimale werking van het lichaam, zoals besturen van het lichaam door hersencellen, verdedigen van het lichaam tegen micro-organismen door witte bloedcellen en zuiveren van het bloed door levercellen. Het functioneren van ons lichaam als een geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.  

 

De werking van onze cellen is afhankelijk van biofotonen 

Sinds 1975 bewijst wetenschappelijk onderzoek dat lichaamscellen continu licht uitstralen. Het licht kreeg de naam biofotonen en kenmerkt zich door veel infrarood licht, een zeer lage intensiteit en laserlicht. Het licht in de lichaamscellen ontstaat doordat alle cellen zonlicht opnemen en dit transformeren in biofotonen. 

Lichaamscellen gebruiken biofotonen voor twee doeleinden: 

  1. als bron van energie voor de uitvoering van alle celfuncties
  2. als communicatiemiddel voor de aansturing van alle celfuncties en voor de samenwerking met andere cellen 

 
Hoeveel biofotonen hebben onze cellen nodig? 

Wij mensen zijn bedoeld om dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang in de natuur te leven. Al het zonlicht dat ons lichaam opneemt in deze situatie is nodig om voldoende biofotonen te produceren. Ons lichaam kan op verschillende manieren zonlicht opnemen:  

  1. via de ogen en huid van direct zonlicht 
  2. via de ademhaling en spijsvertering van zonlicht dat opgeslagen is in lucht, water en voedsel

 

Bevatten onze cellen voldoende biofotonen? 

Tegenwoordig ontwikkelen veel mensen een tekort aan biofotonen door: 

  1. Te weinig productie van biofotonen: de opname van zonlicht door lichaamscellen wordt beperkt door factoren zoals het klimaat, leven in gebouwen, onvoldoende buitenlucht en te weinig natuurlijk voedsel en drinkwater.
  2. Te veel afgifte van biofotonen: het vasthouden van biofotonen door de lichaamscellen wordt verstoort door factoren zoals stress, toxinen en electrosmog. 

Door een chronisch tekort aan biofotonen in de cellen ontstaan op den duur allerlei gezondheidsklachten.  

 

Fotonentherapie is een oplossing voor ons tekort aan biofotonen 

Fotonentherapie gebruikt technisch laserlicht dat identiek is aan het biologische laserlicht van de biofotonen. Alle lichaamscellen absorberen het uitgezonden licht en transformeren dit direct in biofotonen. Hierdoor bevatten de cellen meer biofotonen en gaan ze hun algemene en specifieke functies beter uitvoeren. Optimale celfuncties bevorderen de lichaamsfuncties en het natuurlijke vermogen tot zelfherstel. Klinisch wetenschappelijk onderzoek bevestigt de effectieve werking van fotonentherapie.  

 

Bij welke gezondheidsproblemen helpt fotonentherapie?  

Fotonentherapie stimuleert de normale functies van alle soorten cellen, weefsels en organen. Hierdoor bevordert deze therapie het herstel van aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel, urinewegstelsel en de huid. 

Fotonentherapie leidt tot goede behandelresultaten bij aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, pijnklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, infectieziekten, ziekte van Lyme, burn-out, blessures, wonden en herstel na ziekte, operatie of ongeval.  

 

Voor wie is fotonentherapie?  

Fotonentherapie is  bestemd voor volwassenen en kinderen met diverse aandoeningen. Daarnaast is fotonentherapie belangrijk voor iedereen die zijn lichaam goed wil verzorgen. Er zijn geen contra-indicaties. 

 

Hoe verloopt de behandeling met fotonentherapie?   

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen zitten of liggen. Het licht wordt eerst gericht op het achterhoofd, het gezicht, de rug en de buik en daarna op aangedane lichaamsgebieden, zoals organen en pijnlocaties. De Integral Laser System behandelt de gehele voor- en achterzijde van het lichaam. Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten. 

Tijdens de eerste 4 tot 6 weken geldt als richtlijn 1 behandeling per week. Afhankelijk van het verloop van uw herstel wordt daarna de behandelfrequentie afgebouwd. Vaak merkt u na 1 behandeling al een verbetering van uw gezondheid.  

 

Welke effecten heeft fotonentherapie? 

Na de behandeling kan de activatie van de cellen zich uiten in verschillende reacties: 

  1. verbetering van de klachten, zich energieker voelen, meer ontspanning ervaren
  2. in sommige gevallen kortdurende uitingen van herstelprocessen zoals veel slapen, een grieperig

      gevoel en tijdelijke toename van klachten 

Al deze reacties van het lichaam kunt u interpreteren als positief.  

 

Perfecte stimulatie cellen door alle kenmerken licht 

De Biophoton Energy Charger, Integral Laser System en X-Laser hebben een bijzonder effectieve werking door de specifieke kenmerken van het uitgezonden licht. Deze apparaten activeren de cellen ook met magneetveldtherapie en zijn vrij van schadelijke effecten. 

 

 

Wil je graag een sessie boeken of wil je vrijblijvend informatie ontvangen.

 

Vul dan hier dit formulier in. Je krijgt dan binnen 24 uur reactie.

 

Adresgegevens:

Happiness4You
Trompstraat 1

1271 SX HUIZEN