Altijd binnen 24 uur een reactie

"Met aandacht in verbinding"

Het Kerstfeest is het feest van liefde, licht en samenzijn. Hoe fijn is het om met totale verbinding en aandacht bij de ander te zijn. Zonder daar jezelf in te verliezen. Een open ontmoeting vanuit liefde voor jezelf. Deze Tantra dag staat in het teken hoe met aandacht en bewustzijn de kracht van liefde kan ervaren.

Ik neem jullie mee op ontdekkingsreis vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ik leer jullie met praktische oefeningen liefde te geven en te ontvangen.
Zonder doel, puur vanuit het hier en nu. Met beide benen op de grond. Dit wordt gegeven in een veilige setting en bedding.
Waarin er helemaal ruimte is om jezelf te zijn.

 

Meditatie
We gaan door middel van verschillende tantrische meditatie vormen en technieken kijken naar wat er in jouw beweegt. Dit doen we door de stilte te ervaren, maar ook door beweging. Hoe kan je zelf in je centrum blijven als er veel prikkels om je heen zijn? En we gaan de stilte ervaren en wat dat met ons doet. Wat ervaar je als het stil is om je heen is? En waarom is meditatie bij tantra zo belangrijk?

Tantra
We gaan dieper in op het thema intimiteit. Een onderwerp wat vaak verward wordt met seksualiteit. Seksuele Energie/levensenergie is een van de sterkste krachten in onszelf. Het is een onderwerp wat vaak onderbelicht blijft maar waar we met bewustzijn gebruik van kunnen maken. Wat is nu tantra en een tantrische levenshouding?
​Tantra wordt vaak verward met seks. Gedeeltelijk kan dit waar zijn. Je kan natuurlijk om een mooie manier tantrisch vrijen. Maar tantra is veel meer. In een tantrische staat verkeren is, eigenlijk verblijven in de ruimte voorbij de seks. Een tantrische staat ontstaat als je van je seksualiteit meditatie maakt. Tantra betekent verruiming.

We gaan ervaren door verschillende ademhalingstechnieken, duo oefeningen, aanraking en dans hoe fijn het is om in deze verruimende staat te verkeren.

 

Hart en Liefde
Ons hart is veel meer dan dat kloppende orgaan in onze borstkas. Ik neem in de liefde voor het hart. Wat is nu de kracht van het hart en liefde. En waarom is dit zo fijn bij het ervaren van tantra. Jullie gaan diverse meditatieve en tantrische vormen van healing en energie werk ervaren. Hoe is het om te leven vanuit je hart en helemaal in verbindingen bij de ander te zijn.

Kerst
En dan last but not least... Het is ook een beetje vakantie. Genieten van de prachtige Gooise heide, gezond en vegetarisch eten en van de inspirerende aanwezigheid van elkaar. Ook hieraan besteden we uitgebreid aandacht.  Dat wordt weer (h)eerlijk genieten...

Aanvang
Je bent welkom zondag 1e kerstdag 25 december 2022 vanaf 11.00 uur in Huizen.
Er zal koffie/thee met wat lekkers klaar staan.
Om 11.30 uur beginnen we met het programma. De dag zal eindigen rond 17.00 uur


Bijdrage
De bijdrage voor deze Kerst tantra dag is 70 euro.
Dit is inclusief thee, water en lekkere hapjes.