Yoga Kleding

Yoga Bolsters

Een deel van onze opbrengst gaat naar

Food for the Poor Nepal - Voedsel voor de armen


Het Food for the Poor project is opgezet door Jan de Ruiter CEO van Mani Bhadra BV - Phoenix Import en distribueert vers gemaakte maaltijden aan de allerarmsten die op straat leven in Kathmandu. Op dit moment kost een volledige voedzame maaltijd €1,50 per dag, inclusief distributiekosten. Geloof mij, de mensen zijn zo dankbaar!
Voor mensen die in zeer armoedige omstandigheden op straat leven in Kathmandu zorgt het ontvangen van een warme maaltijd er niet alleen voor dat ze kunnen overleven, maar het biedt ook de hoop dat er voor hen wordt gezorgd en dat ze worden gesteund.
Het aantal maaltijden dat we kunnen geven hangt af van de donaties die we ontvangen. Hoeveel je ook kunt doneren, het zal een verschil maken. Om ervoor te zorgen dat deze hulp terechtkomt bij iedereen die het nodig heeft, wordt door de lokale vrijwilligers dagelijks een andere locatie in de stad Kathmandu gekozen van waaruit de maaltijden worden uitgedeeld.

Nepal is nog altijd een van de armste landen ter wereld. Hoewel de voedselzekerheid de afgelopen jaren is verbeterd, zitten naar schatting 4,6 miljoen mensen zonder voldoende voedsel. Volgens het Wereldvoedselprogramma heeft 36% van de kinderen onder de 5 jaar te kampen met groeiachterstand, 27% heeft ondergewicht en 10% lijdt aan vermagering als gevolg van ondervoeding. Er zijn naar schatting 250.000 daklozen en nog eens 2,8 miljoen mensen, waaronder veel kinderen, leven in sloppenwijken. Lees hier meer over Food for the Poor Nepal.